Text Size
новые флеш игры.

Benefietconcert i.s.m. Koninklijke Marechaussee en Meisjes met de Wijsjes

Benefietconcert Koninklijke Marechaussee en Kids Fun Sports Zone

Kiwanis Brunssum ondersteunt kinderen met sport, spel en gezondheid

Op zaterdag 23 juni vindt in de Brikke Oave in Brunssum een benefietconcert plaats van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee. Het concert begint om 19.45 uur. De zaal gaat open om 19.15 uur. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Roda Midden in de Maatschappij en nog enkele goede doelen in Parkstad, die zich voor jongeren inzetten. De Stichting Roda Midden in de Maatschappij richt zich daarbij op drie pijlers; Participatie, Gezondheid en Respect. Het concert wordt georganiseerd door Serviceclub Kiwanis te Brunssum, Fanfare St Barbara en gesteund door de gemeente Brunssum.

image003.jpg

Programma

Fanfare Sint Barbara uit Brunssum zal het concert openen. Onder leiding van dirigent Frans Bemelmans speelt het orkest een gevarieerd programma. Met een bijzonder optreden waar Euphonium-solist Rickwin Poelma en ook de eigen zangeres Maud van de Leemput een hoofdrol spelen.

Het Trompetterkorps, in Fanfare bezetting, speelt nummers variërend van klassiek tot pop. Het orkest speelt onder leiding van dirigent kapitein Peter Kleine Schaars. Het programma wordt afgewisseld met optredens van de Meisjes met de Wijsjes. De Meisjes met de Wijsjes zijn een Nederlandstalige vocalpopgroep en zingen zoals zij zelf zeggen: "Nederlandse klassiekers van toen, die met een theatrale knipoog nieuw leven worden ingeblazen door er een unieke, vierstemmige draai aan te geven."

Kaarten

Kaarten á €17,50 per persoon, excl. boekingskosten, zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Assurantiekantoor De Ruijter in Brunssum of via www.brikkeoave.nl/tickets

Kiwanis Brunssum hoopt op hetzelfde succes als twee jaar geleden toen het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in Brunssum optrad. Het optreden van het Trompetterkorps is mede mogelijk gemaakt door het Impresariaat Militaire Muziek Krijgsmacht (IMMK).

Uitnodiging Club van 100-concert

Graag nodigen wij u uit om op zaterdag 21 april a.s. vanaf 19:00, onder genot van een lekker kopje koffie met cake en een nieuw muzikaal programma door het Jeugdorkest o.l.v. Franks Theunissen, de Drumband o.l.v. Paul Franken en het Fanfareorkest o.l.v. Frans Bemelmans. Na afloop nog een nazit voor een gezellig gesprek met een drankje in ons verenigingslokaal Café De Burcht.

Datum: 21 april 2018
Start concert: 19:30
Locatie: Café De Burcht

210418 - Poster Club van 100-concert

Voorjaarsconcert 25 maart i.s.m. Fanfare Sint Jan Sittard-Leyenbroek

Op 25 maart 2018 zullen Fanfare Sint Jan Sittard-Leyenbroek en Fanfare Sint Barbara Brunssum gezamenlijk een Voorjaarsconcert geven. Tijdens deze middag zullen beide verenigingen en gevarieerd programma ten gehore brengen.

Voor Fanfare Sint Barbara zal dit concert extra bijzonder zijn, omdat dit voor ons de eerste keer zal zijn dat wij met onze nieuwe dirigent Frans Bemelmans op het podium zullen zitten.

Frans Bemelmans is geboren op 29 april 1984 te Maastricht. Hij groeide op in het dorpje Geulle waar hij zijn eerste muzikale stappen heeft genomen bij de plaatselijke harmonie St. Caecilia.

0762BB5A-C2AD-4F7B-9DF6-CE3CC0F1B876

In 2005 is hij klassiek trompet gaan studeren op het conservatorium van Amsterdam bij Frits Damrow en Theo Wolters. Later vervolgde hij zijn masterstudie in Brussel bij Manu Mellaerts.

Frans heeft zijn Bachelor diploma Hafabra-directie voltooid op het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Dhr. Alex Schillings. Op 24 juni 2015 gaf hij zijn eindconcert met medewerking van het Limburgs Fanfare Orkest. Dit muzikale optreden werd gewaardeerd met een 8,5 en resulteerde daarmee in het behalen van zijn bachelor diploma HaFaBra directie.

Hij heeft meerdere Masterclasses gevolgd op het gebied van directie:

2014: Workshop lichte muziek voor dirigenten met de Marinierskapel
2013: Lifelong Learning International Conductorscourse andConductorscontest, World Music Contest
2010 – 2016: Entornos, dirigenteneducatie

Frans heeft momenteel vier orkesten onder zijn hoede, te weten: “Harmonie en Klaroenkorps Amicitia Banholt”, “Philharmonisch Gezelschap Reuver”, “Harmonie St. Martinus Vijlen” en Fanfare “St. Barbara Brunssum”.

Verder heeft hij veel ervaring met het jureren op solistenconcoursen en het verzorgen van master-classes en workshops voor koperblazers.

Benieuwd hoe eerste concert samen gaat? Kom luisteren!

Datum: 25 maart 2018
Locatie: Leyenbroekerweg 105, Sittard

Blijf op de hoogte via Facebook!

Wil jij ook meer weten over de activiteit van Fanfare Sint Barbara Brunssum? Volg ons dan op Facebook!

Like ons op facebook

Afsluiting Klinkend Perspectief 2017

Dinsdag 30 mei 2017 was ons jeugdorkest 'Up2B' te gast bij de afsluiting Klinkend Perspectief 2017 van Rk Basisschool De Langeberg om deze muzikaal ondersteunen!

Mooi te zien hoeveel plezier kinderen hebben om bezig te zijn met muziek.

KlinkendPerspectief2017

Pagina 1 van 2

Компания Сансити

Contactinfo

Secretariaat St. Barbara
Maurice Gordijn

Woensdershof 42
6443 BM Brunssum
Tel. +31 (0)45 525 07 25

Blijft op de hoogte van concerten en andere activiteiten van de Fanfare, klik hier en 'like' ons op Facebook!

Of kom gewoon langs tijdens een van onze repetities.

Drumband :
zondag van 09.30-11.00 uur

Fanfare :
zondag van 11.00-13.00 uur

Jeugdorkest Up2B :
zondag van 10.00-11.00 uur

Repetitielokatie :

Verenigingsgebouw De Burcht
Wieënweg 16-18
6445 CE Brunssum (Langeberg)

Opmerkingen over de website:
mail naar postmaster