Text Size
новые флеш игры.

Blijf op de hoogte via Facebook!

Wil jij ook meer weten over de activiteit van Fanfare Sint Barbara Brunssum? Volg ons dan op Facebook!

Like ons op facebook

Fanfare Sint Barbara zoekt dirigent

banner-1

VACATURE DIRIGENT(E) PER 3 SEPTEMBER 2017

Fanfare Sint Barbara Brunssum is per september 2017 op zoek naar een nieuwe dirigent(e).

De vacature sluit op 30 juni 2017. Aansluitend zullen de selectiegesprekken plaatsvinden

Wie zijn wij?

Fanfare St. Barbara is in 1950 opgerichtin Brunssum (Zuid-Limburg). De vereniging bestaat uit een fanfareorkest, een drumband en het jeugdorkest 'Up2B'. Daarnaast zijn het Damescomité en de Club van 100 drijvende krachten achter de vereniging.

St. Barbara is een vereniging die diep geworteld is in de Langebergse cqBrunssumse gemeenschap. Zo’n 60 actieve leden vinden wekelijks hun ontspanning tijdens en na de repetities. Met regelmaat verzorgt de vereniging optredens in en voor de Brunssumse gemeenschap. Maar ook buiten Brunssum treden wij op. In januari 2004 sloeg de Fanfare een nieuwe weg in en waren zo'n 600 personen getuige van de zeer geslaagde eerste editie van het inmiddels bekende concept "Styles". Inmiddels zijn er al 5 edities op het podium gebracht en zijn er gezamenlijk 3.500 bezoekers verrast met deze verfrissende concert-formule. Door de jaren heen is de Fanfare steeds veelzijdiger geworden, van traditionele straatoptredens tijdens de "Worldfestival Parade" tot de "Styles-concerten" in meerdere concertzalen in de regio, de Fanfare is continue op zoek naar nieuwe, interessante en creatieve uitdagingen.

Het jeugdorkest, de drumband en de Fanfare repeteren allen op de zondagmorgen. Het Fanfareorkest repeteert van 11:00 tot 13:00.

Wie zoeken wij?

Voor het Fanfareorkest zijn wij op zoek naar een professionele, inspirerende en goed opgeleide dirigent, die mede richting geeft aan de vereniging op muzikaal gebied, maar ook het verder ontwikkelenvan activiteiten om nieuwe leden aan te trekken. Daarnaast is een goede dynamiek tijdens de verschillende activiteiten noodzakelijk. De vereniging is al de nodige jaren actief bezig met het vernieuwen van het fanfare-concept, hierin speelt de dirigent een actieve rol. Ook samenwerking met het jeugdorkest en de drumband staan bij ons hoog in het vaandel.

Heb jij die visie, energie en ambitie die nodig is om hiermee aan de slag te gaan? Solliciteer dan vóór 30 juni 2017

Solliciteren?

In juli 2017 vindt de eerste ronde selectiegesprekken plaats.

Afsluiting Klinkend Perspectief 2017

Dinsdag 30 mei 2017 was ons jeugdorkest 'Up2B' te gast bij de afsluiting Klinkend Perspectief 2017 van Rk Basisschool De Langeberg om deze muzikaal ondersteunen!

Mooi te zien hoeveel plezier kinderen hebben om bezig te zijn met muziek.

KlinkendPerspectief2017

Altijd al muziek willen maken?

Word jij een van onze nieuwe leden?

Kom gerust een keer langs op zondag tijdens onze repetities in Café 'De Burcht'.
Drumband: 09:30 - 11:00
Fanfare: 11:00 - 13:00

Neem vooraf even contact met ons op, zodat we je welkom kunnen heten in ons verenigingslokaal.

Voor meer info, kijk onder het kopje Werving & Opleiding.

Werving1

Компания Сансити

Contactinfo

Secretariaat St. Barbara
Maurice Gordijn

Woensdershof 42
6443 BM Brunssum
Tel. +31 (0)45 525 07 25

Blijft op de hoogte van concerten en andere activiteiten van de Fanfare, klik hier en 'like' ons op Facebook!

Om kom gewoon langs tijdens een van onze repetities.

Drumband :
zondag van 09.30-11.00 uur

Fanfare :
zondag van 11.00-13.00 uur

Jeugdorkest Up2B :
zondag van 10.00-11.00 uur

Repetitielokatie :

Verenigingsgebouw De Burcht
Wieënweg 16-18
6445 CE Brunssum (Langeberg)

Opmerkingen over de website:
mail naar postmaster